Vecht om te overleven in Digimon Survive

Het is eindelijk zover. Na het lange wachten is er eindelijk licht in een inmiddels veel te lange tunnel. Laat het monster in je los en vecht je een weg naar buiten in Digimon: Survive.

Digimon is een begrip dat al sinds 1997 een flinke fanbase heeft weten op te bouwen. Het is het logische vervolg op de legendarische Tamagotchi, waarbij je een digitaal huisdier moest onderhouden. Digimon staat letterlijk voor Digital Monster en is exact hetzelfde, maar dan met een monster in plaats van een huisdier. In tegenstelling tot Tamagotchi werd Digimon een langlopende hit met manga's, videogames, anime-films, series en een kaartgame.

Digimon: Survive is de nieuwste telg in deze lang lopende serie en is een JRPG. De protagonist Takuma Momozuka moet interne en externe demonen bestrijden met zijn digitale vriend. De game is beschikbaar voor de PlayStation consoles, Xbox consoles, Nintendo Switch en via Steam te koop op de PC. Spelers die de game voor 30 augustus kopen krijgen de Guilmon DLC en HP Support Equipment.

 

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner