Vanaf 1 juli start Seizoen 8 voor NBA 2K22

niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

Toen ik afgelopen weekend in de GameState in Eindhoven was en daar het spel speelde dat je zoveel mogelijk basketballen in de basket moet gooien binnen een bepaalde tijd, wist ik één ding zeker: dit kunnen beter andere mensen doen. En daar komt NBA 2K22 bij kijken. Vanaf 1 juli komt er een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van deze game. Seizoen acht gaat beginnen. Nieuwe beloningen staan te wachten op de basketbalfans.

Seizoen acht is een seizoen met een aantal zeer belangrijke wijzigingen. Zo worden er in MyCAREER nieuwe banen, kleding en nieuwe beloningen gegeven. Ook kunnen spelers die level 30 halen lekker door The City en Cancha Del Mar scheuren in nieuwe skins met hun Go-Karts, want waarom niet. Alsof professionele basketballers nooit iets anders doen dan basketballen. In MyTeam houdt de speler zich vooral bezig met de basketballers die in de afgelopen tien jaar de grootste impact hebben gehad. Zo kun je spelen in dit seizoen met niemand minder dan End Game Jokic, Invincible Dr. J in Token Market en Invincible Dominique Wilkins wanneer je 2000 overwinningen boekt in Triple Threat.

Verder is er een flinke hoeveelheid nieuwe tracks beschikbaar om lekker te luisteren in de game. Want ook dat is basketbal; lekker luisteren naar muziek. In dit geval wordt de muziek geleverd door het door vrouwen gerunde muzieklicentie- en consultancybureau  Low Profile, dat met het platenlabel CASUAL laat zien dat ook vrouwen wel weten waar de basketballer van houdt.

NBA 2K22 kan worden gespeeld op de PlayStation consoles, Xbox consoles, Nintendo Switch en op de PC.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner