V Rising is meer dan twee miljoen keer over de digitale toonbank gegaan

De Zweedse ontwikkelaar Stunlock Studios heeft bekendgemaakt dat hun nieuwe creatie, V Rising, een groot succes is. De bekende vampire survival game is inmiddels meer dan twee miljoen keer verkocht, terwijl de game nog niet zo lang in Early Access is.

Tijdens deze bloeddorstige ervaring speel je als beginnende vampier. Je bouwt een kasteel voor dit mythische figuur met een eigen grafkist en probeert te overleven in de harde wereld. Door bloed te zuigen kun je verschillende krachten krijgen en naarmate je verder komt in het spel, krijg je ook meerdere eigenschappen die het gemakkelijker maken om de vijand te verpulveren.

"We zijn erg trots bij Stunclock voor de ongelooflijke start die V Rising heeft ondergaan in Early Access," vertelt Rickard FrisegÄrd, CEO of Stunlock Studios. "Ons doel is om een zo goed mogelijke vampier game te maken als mogelijk en dit is een duidelijke indicatie dat we de goede kant op gaan. We streven ernaar om de spelers te belonen met een nieuwe, baanbrekende survival-ervaring en ook hun bloedlust te verzadigen."

De game is momenteel nog steeds in Early Access op Steam. Wij namen het al onder handen en beschreven onze bevindingen.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner