Ubisoft en Azerion breiden hun samenwerking uit om meer Ubisoft Nano-games te maken

Enkele maanden geleden kwam er op het platform Ubisoft Nano de game Hungry Shark Arena uit.  Ubisoft Nano maakt gebruik van een systeem met de naam GameDistribution, ontwikkelt door Azerion. Gisteren is aangekondigd dat ze meer zullen samenwerken met deze ontwikkelaar, zodat er nog zeven Ubisoft Nano games worden uitgebracht binnen de komende twee jaar.

Ubisoft Nano is een combinatie van een groeiende catalogus van Instant Party games, die zijn ontwikkeld door Ubisoft Da Nang. Ze hebben allemaal als thema een bekende game-serie die de uitgever rijk is. Zo zijn er spelletjes voor Assassin’s Creed, Rabbids, Might & Magic, Rayman en, zoals net al genoemd, Hungry Shark. Ze zijn ontwikkeld in HTML 5 en daardoor te spelen op zo ongeveer alles dat een browser heeft.

“Deze samenwerking is één van de belangrijkste strategische deals voor het content-distributienetwerk van Azerion in 2022,” vertelt Erol Erturk, EVP Games and Strategic partnerships bij Azerion over de samenwerking. “Wij zijn er trots op de diverse IP’s van Ubisoft te mogen gebruiken en deze via het Azerion-distributienetwerk naar het grote publiek te brengen.  Van platformonafhankelijke gaming-portals tot abonnementsdiensten en telco's.”

Aurelien Palasse is de Studio Manager bij Ubisoft Da Nang. "Ubisoft Nano is ontworpen om onze franchises naar een nieuw publiek te brengen. Azerion is de ideale partner om onze games beschikbaar te maken voor miljoenen nieuwe spelers, die gamen op minder gebruikelijke platforms, zoals een webbrowser of een telco-abonnement."

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner