To The Rescue komt volgende maand naar PC

To The Rescue, een simulator waarin je een kennel runt, zal op 4 november naar Steam komen. Dit heeft Freedom Games onthuld met een nieuwe trailer.

Wat deze simulator onderscheidt van vele andere genregenoten, is dat je in deze game geen winstoogmerk hebt. In plaats daarvan is het verzorgen en veilig onderbrengen van je harige vrienden het belangrijkste doel. Een filosofie waar het team achter het spel volledig in gelooft en daarom draagt het daar in de echte wereld ook aan bij. 20% van de opbrengsten van To The Rescue zullen om deze reden worden gedoneerd aan The Petfinder Foundation, een goed doel dat kennels wereldwijd ondersteund.

''To The Rescue balanceert het heilzame gevoel van een liefdevolle, knuffelige dieren-game met een deel van de hectische realiteit die komt met het runnen van een kennel,'' schrijft Little Rock Games medeoprichter Olivia Dunlap. ''We willen ons respect geven aan alle hardwerkende vrijwilligers die daadwerkelijke kennels runnen en bewustzijn cre√ęren voor hun beroep via de kracht van videogames.''

 

           
Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner