The Anacrusis is begonnen en daarom krijg je korting

Science-fiction co-op shooter The Anucrisis is vanaf vandaag te vinden in Steam Early Access, Xbox Game Preview, de Epic Games Store en op de Microsoft Store. Daarnaast is de game ook direct beschikbaar op Xbox Game Pass voor zowel console als PC.

Wie echter liever een spel daadwerkelijk bezit, kan die natuurlijk gewoon aanschaffen. En als je dat in de eerste week doet, bespaar je 20% op de aankoopprijs van € 24,99. Een korte rekensom leert ons dat jouw avontuur in een door aliens overgenomen ruimteschip dus als voor € 19,99 kan beginnen.

''Het is launch dag! Na jaren werk en The Anucrisis gedeeld te hebben met duizenden playtesters zijn we eindelijk klaar om te lanceren. Nu we in Early Access gaan, is ons kleine team opgewonden om de volgende fase van The Anucrisis op te bouwen samen met de toegewijde community van fans van co-op shooters. We zullen luisteren naar feedback en nieuwe wapens, vijanden en perks toevoegen, dus deel je ideeĂ«n via onze Discord en kom een sessie of twee met ons spelen,'' aldus ontwikkelaar Stray Bombay medeoprichter Chet Faliszek.

The Anucrisis moet in de tweede helft van dit jaar de 1.0 release krijgen en zal in de tussentijd in ieder geval nog drie extra hoofdstukken krijgen.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner