Super Rare Games onthuld fysiek exemplaar Unrailed

Door het succes van websites als Limited Run Games, zijn websites met een soortgelijke opzet als paddenstoelen uit de grond geschoten. Ieder hebben ze echter hun eigen gimmick.

Die van Super Rare Games bijvoorbeeld, is dat ze zich toeleggen op games voor de Nintendo Switch. En daarvoor hebben ze al de nodige titels uitgebracht, met meer in de zeer nabije toekomst. Zojuist onthulde het bedrijf immers dat Unrailed, een co-op construction spel, een fysieke uitgave gaat krijgen via hun store.

Zoals gebruikelijk bij dit soort winkels, wordt een beperkte hoeveelheid gemaakt, welke eens op ook echt op zijn. Het magische nummer is ditmaal gevallen op vierduizend exemplaren. Dat klinkt allicht als een hoop (of juist niet), maar als je jezelf wil verzekeren van een exemplaar, kun je het beste op de vijftiende om zeven uur in de avond naar de website gaan om je bestelling te plaatsen voor ongeveer dertig euro Ă©xclusief verzend- en importkosten. Hiervoor krijg je niet enkel het spel, maar ook een handleiding, sticker en drie kaarten.

           

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner