Super Meat Boy: Forever springt naar PlayStation en Xbox

Na een succesvolle launch op zowel de Epic Games Store als de Nintendo eShop maakt Super Meat Boy zich nu op voor de release van zijn tweede game op PlayStation en Xbox. Een release die sneller is dan je allicht denkt.

Met onderstaande trailer werd onthuld dat Super Meat Boy: Forever al volgende week vrijdag naar PlayStation 4 en Xbox One komt, al kun je natuurlijk ook gebruik maken van backwards compatibility om het spel te spelen op PS5 en Xbox Series.

''Hoe geweldig het ook was voor Super Meat Boy om zijn comeback te maken op Switch en de Epic Games Store; geen terugkeer zou compleet zijn zonder een overwinningsrondje op PlayStation- en Xbox-platformen, waarvan velen van jullie zullen weten dat Super Meat Boy meer dan een decennium geleden zijn console-debuut op maakte. Super Meat Boy: Forever is echter niet meer van hetzelfde. Dit is Meat Boy evolved. Hij heeft nu een compleet andere moveset, controls, power-ups en eindeloze level remixes die eeuwig gespeeld kunnen worden,'' aldus Tommy Refenes van Team Meat.

           
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner