Spike Chunsoft onthult nieuwe details over AI: The Somnium Files - Nirvana Iniative

AI: The Somnium Files - Nirvana Iniative
08/07/2022
niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4, Switch

Met nog maar drie dagen tot release, heeft uitgever Spike Chunsoft nieuwe details onthuld over AI: The Somnium Files - Nirvana Iniative. Specifiek heeft het een paar mini-games uit de doeken gedaan waar je mee kunt stoeien in het spel.

De grootste hiervan is ongetwijfeld Eyeballie, een soort Tamagotchi AI die niet groter wordt door het te voeren en zijn digitale kak op te ruimen, maar door het informatie te geven. Elke twintig minuten zal het mannetje je een vraag stellen en hoe jij antwoord bepaald hoe die groeit.

De andere twee mini-games zijn identieke dress-up games, met als enige verschil wie erin zit en wanneer je ze kunt spelen. Tijdens Mizuki's verhaal kun je Aiba als een Barbie gebruiken, terwijl Ryuki's verhaal je Tama laat uitdossen. De outfits die je ze aanmeet stellen ze niet enkel tentoon in hun kamer, maar dragen ze vervolgens ook in de story mode. Het aantal opties dat jij hierbij tot jouw beschikking hebt, groeit naarmate je vordert in het spel en door het voldoen aan specifieke voorwaarden.

 

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner