Sony lijkt hard te werken aan tegenzet Xbox Game Pass

Wie Xbox zegt, zegt Game Pass. De service van Microsoftdie honderden games tegen een relatief klein bedrag aanbiedt, is ongekend populair. Hoewel Sony de afgelopen jaren met de PS4 en recent met de PS5 in zijn totaliteit meer consoles weet te verkopen, heeft Microsoft meer gamers die geabonneerd zijn op hun services. Het is dus tijd dat Sony met een tegenzet komt en volgens Bloomberg is deze aanstaande.

Onder codenaam Spartacus zou Sony aan een service denken die drie verschillende abonnementen uiteenzet. Het eerste en tevens goedkoopste abonnement zou te vergelijken zijn met het huidige PlayStation Plus. Het tweede abonnement zou naast de voordelen van het eerste abonnement ook een catalogus van PS4- en PS5-games bevatten. Het derde en meest dure abonnement biedt naast bovenstaande ook toegang tot PS-classics van de oudere platformen.

Met deze nieuwe service zou Sony PS+ in het zadel houden en PlayStation Now uiteindelijk laten verdwijnen. Naar verwachting zal Sony in de lente van 2022 meer uit de doeken doen over de mogelijkheden en deze wellicht zelfs lanceren.

Bron: Bloomberg

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner