Skaten en Roller Champions spelen tegelijk is vanaf nu mogelijk

Ubisoft heeft aangekondigd dat het Disco Fever-seizoen is begonnen voor hun free-to-play game Roller Champions. Tijdens het komende seizoen zijn er talloze nieuwe items beschikbaar, komen er twee nieuwe arena's bij, maakt een nieuwe game-modus zijn opwachting en zijn er twee nieuwe minigames te spelen op het skatepark. De game is nu ook beschikbaar op de Nintendo Switch, waardoor het mogelijk is om Roller Champions te spelen terwijl je aan het skaten bent.

Tijdens het Disco Fever-seizoen draait het allemaal om de foute kleurrijke uitstraling van het disco-genre. Nieuwe items en een vrolijke in het oog springende disco-uitrusting zijn beschikbaar. Tijdens het seizoen komen er ook twee nieuwe arena's bij, Venice Beach Park is vanaf morgen beschikbaar en Liberty Arena komt op 4 juli uit. Ook wordt de nieuwe game-modus Arena 8 geïntroduceerd. Het skatepark krijgt daarbij ook nog twee nieuwe tijdelijke minigames: Star Dash en Star Dash Supernova. Deelnemers moeten bij beide minigames zoveel mogelijk sterren vangen om fans te krijgen, waarmee beloningen worden ontgrendeld.

Het nieuwe seizoen krijgt ook een nieuwe Roller Pass met zich mee waarbij je de beschikking krijgt tot nieuwe items met, hoe kan het ook anders, een disco-thema.

Roller Champions is reeds gratis beschikbaar voor PlayStation consoles, Xbox consoles, Nintendo Switch en op de PC, via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner