Signature Edition kondigt Black Friday sale aan

Black Friday mag dan wel pas over een week zijn, maar webshops maken zich al dagen klaar voor het evenement. En om inkomsten niet aan ze voorbij te zien schieten, hebben verschillende alvast een sprintje getrokken voor het startsignaal heeft geklonken.

Zo ook Signature Edition, een producent van gelimiteerde fysieke oplages van indie-titels. Vanaf morgenavond zeven uur zullen zijn beginnen met hun uitverkoop, waarbij zowel reguliere als Limited Edition van games voor Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 als Xbox One zullen worden afgeprijsd. Hieronder vallen titels als Alex Kidd in Miracle World, Cloudpunk, Dead Cells, Spirit of the North, Streets of Rage 4en Yonder: The Cloud Catcher Chronicles.

Door de aard van de website, is de voorraad beperkt en zullen er geen nieuwe exemplaren meer beschikbaar worden. Op is dus ook gewoon echt op.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Bron: Signature Edition

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner