Rockstar biedt excuses aan voor de staat van hun Grand Theft Auto: TheTrilogy - The Definitive Edition.

niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

Vandaag heeft Rockstar een artikel op hun website gezet waarin zij excuses aanbieden voor hun door het publiek negatief ervarenGrand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition. Verder beloven ze dat de oude versies van deze beroemde trilogie voor de PC in de store beschikbaar worden gesteld.

In het artikel geven zij aan dat de technische mankementen aan het licht kwamen na de lancering van de game en bieden zij welgemeende excuses aan voor de staat van de game na release. Deze nieuwe versies van de oude games waren niet volgens de kwaliteitseisen waar de fans van Rockstar Games vanuit mogen gaan, aldus het artikel.

Rockstar belooft verbetering in een update voor alle drie de games in de bundel. Over de status van deze update zullen ze iedereen via hun website op de hoogte houden.

Rockstar liet verder weten dat ze de klassieke trilogie tijdelijk zullen aanbieden in hun Store. Iedereen die The Definitive Edition gekocht heeft kan deze gratis ophalen tot 30 juni 2022. Dit is hoofdzakelijk voor de PC. Rockstar vermeldde er niet bij of deze versie ook voor de consoles beschikbaar zal worden.

Wanneer de klassieke games in de store komen te staan is op het moment van schrijven nog niet bekend.

 

Bron: Rockstar Games

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner