Release Saints Row zes maanden uitgesteld.

Saints Row (2022)
25/02/2022
niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

Volition Games, de studio achter de game Saints Row heeft de release van hun nieuwe telg  voor zes maanden uitgesteld.

In een bericht dat Volition Games' "Head and Creative Director" Jim Boone heeft gepubliceerd op 17 november, geven ze aan dat "Saints Row niet langer uitgebracht zal worden op de eerder aangekondigde datum van 25 februari 2022, in plaats daarvan is dit verplaatst naar 23 augustus 2022".

De studio is vooral bekend van het maken van de Saints Row-serie en ze geven aan dat de game niet de kwaliteit heeft die zij vinden dat het moet zijn. Daarom stellen ze de release uit. Zo is er wat ruimte om de game bij te schaven en te perfectioneren.

De impact van Covid is onderschat, waardoor ze de game niet af kunnen krijgen in de tijd die zij voor ogen hadden. "We hebben hard gewerkt vanuit huis en zijn zeer productief geweest." Saints Row heeft met dit uitstel zichzelf verplaatst uit een maand waar veel grote releases zijn aangekondigd naar een plaats in het jaar met minder grote releases. Ze hebben niet aangegeven of dit een reden was.

De game is een reboot van de oorspronkelijke serie en speelt zich af in een compleet corrupte versie  van Las Vegas met de naam Santo Ileso.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner