Race Driver: GRID 2 heeft 30 uur-durende singleplayer

Race Driver: GRID 2
31/03/2013
Racing
ja
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Volgens Codemasters zul je met Race Driver: GRID 2 een tijdje zoet zijn. De singleplayer van deze titel zal namelijk meer dan dertig uur lang zijn. Hiermee willen ze een trend doorbreken.

Codemasters wilt niet meedoen met de trend van zwakke, zes-uur durende campagnes. Juist om die reden zal de solo campagne van Race Driver: GRID 2 meer dan dertig uur duren. Vervolgens kun je aan de slag met de online multiplayer. Clive Moody, senior executive producer van GRID 2, over de singleplayer: "Het is gigantisch. Huidige speelsessies duiden op een 30 uur-durende singleplayer voor de gemiddelde speler, als je de game voor 100 % wilt voltooien".

Daaraan voegde Moody nog het volgende toe: "We stoppen hier alles in wat we kunnen, alle zij-evenementen, promotie-evenementen en uitdagingen. Het is een grote ervaring die mensen bezig houdt en wanneer ze dat gedaan hebben, is er de online multiplayer". Ook Ross Gowing, senior games designer, wou hierover iets kwijt: "We merkten in de voorbije jaren een trend dat vermoedelijke 'grote' games eigenlijk slechts zes uur duurden. Wij hadden het gevoel alsof onze fans dan geen waar krijgen voor hun geld. We wilden zeker zijn dat er voor hen zoveel meer te doen was."

Bron: VG247

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner