PS5 weer voor even mondjesmaat te verkijgen

De zoektocht naar een PlayStation 5 ontpopt zich tot een van de meest intensieve zoektochten in tijden. Zowel de diskversie als de Digital Only-versie zijn slecht verkrijgbaar en zo nu en dan verschijnen er wat exemplaren die verkocht worden. Zo'n moment lijkt nu ook weer te zijn aangebroken, want verschillende retailers bedenken weer acties om de consoles te verkopen.

Zo is de elektronicagigant Coolblue weer met een loting gestart. In totaal zullen er 600 PS5's worden verloot, iets waar je je voor kunt inschrijven via de app. Om deel te nemen zul je voor donderdag 24 juni 10.00 je moeten inschrijven. Je zult vervolgens dezelfde dat te horen krijgen of je een exemplaar hebt gewonnen.

Niet alleen Coolblue is in actie gekomen. Ook Bol.com heeft weer consoles binnen gekregen. Vanochtend was het voor kort mogelijk om een PS5 + Ratchet & Clank: Rift Apart aan te schaffen. Al snel kregen geïnteresseerden echter een mailtje dat de voorraad al weer op was. Naast deze twee gigantische webshops krijgt ook NedGame zo nu en dan exemplaren binnen. De winkelketen maakt echter geen gebruik van lotingen of wachtrijen, maar werkt volgens het recht van de snelste.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner