Poolse Studio THE PARASIGHT krijgt ondersteuning van Tencent

De Poolse studio THE PARASIGHT krijgt een nieuwe investeerder. Tencent heeft afgesproken met de studio, die momenteel bezig is met BLACKTAIL, dat ze de ontwikkelaar gaan ondersteunen met het maken van hun games.

“Ik ben enthousiast over alles wat de toekomst in petto heeft voor deze samenwerking. Hiermee voegt THE PARASIGHT zich bij andere topontwikkelaars, die de steun hebben van Tencent,” meldt Bartosz Kaproń, CEO & Creative Director bij de Poolse studio. “Wij zijn een ervaren team, maar een jonge studio. Dat Tencent met zijn ervaring en technische achtergrond bereid is te investeren in onze visie, BLACKTAIL en toekomstige projecten, laat zien dat ze een enorm vertrouwen hebben in ons team.“

Het doel van deze nog kleine studio is, dat ze tijdloze verhalen een nieuw leven in willen blazen, door mooie, maar verontrustende games te maken, die gebaseerd zijn op oude legendes uit de Slavische folklore. Dit is terug te zien in BLACKTAIL, een first-person action-adventure game, die het verhaal vertelt van Baba Yaga.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner