Plus9 is een nieuwe gaming-service voor otaku

Ogenschijnlijk uit het niets is vandaag Plus9 Game Club gelanceerd, een nieuwe abonnementsdienst die zich volledig richt op de Aziatisch ingestelde gamer.

Voor games van oosterse maak kun je natuurlijk allang terecht op¬†Nutaku,¬†Steam,¬†MangaGamer, Epic Games¬†Store, Indie Gala, Fanatical, Good Old Games en meer. Plus9 is dan ook niet van plan om hier de strijd mee aan te gaan.¬†In plaats daarvan profileert het zich niet enkel als een plek om games te spelen, maar om ze in bredere zin te ervaren. Denk hierbij aan een social hub waar spelers nieuwe games uit Azi√ę kunnen ontdekken via een dedicated news feed, onthullingen die rechtstreeks van uitgevers en ontwikkelaars komen en een plek om content van gebruikers te delen.¬†En natuurlijk kun je daar ook met elkaar in gesprek over games, anime en al het andere dat je bezighoudt.

De inleiding gaf het al aan, maar Plus9¬†Game Club is helaas niet gratis. Behalve in de eerste maand! Daarna kost het je $49.99 per jaar, hetgeen neerkomt om minder dan ‚ā¨ 5,- per maand. Hiervoor krijg je op dit moment toegang tot veertien games, al belooft men maandelijkse toevoegingen zonder meerprijs. Tevens kun je gratis verlengingen krijgen door challenges via het platform te voltooien.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner