Play! Pokémon trekt alle stoppen eruit voor 2022

Voor Play! Pokémon 2022, het wereldkampioenschap voor alles Pokémon, zal The Pokémon Company International meer evenementen organiseren dan ooit tevoren. Dat maakt het bedrijf groots bekend in een bericht aan de pers. Natuurlijk wordt om titels gevochten in de TCG, de meest recente mainline games én Pokkén, maar komend jaar komt daar voor het eerst ook Pokémon: GO bij.

Helaas is corona echter nog niet voorbij en daarom wordt een groot deel van bericht hier aan besteedt. Plannen kunnen door het virus immers nog niet in steen worden gebeiteld en je wil als organisatie ook niet de hotspot zijn van een nieuwe golf besmettingen.

''De gezondheid en veiligheid van de deelnemers en alle betrokkenen staan voorop bij de komende Play! Pokémon-live-events. De situatie wordt continu in de gaten gehouden, en de startdatum van de persoonlijke Play! Pokémon-events wordt bepaald op basis van de gezondheidsmaatregelen, richtlijnen en aanbevelingen van de verantwoordelijke overheidsinstanties. Wanneer de persoonlijke events weer van start gaan, moeten alle deelnemers, leveranciers, medewerkers en toeschouwers voldoen aan het COVID-19-beleid van The Pokémon Company International om de gezondheid en veiligheid van alle aanwezigen te waarborgen.''

Om aan de nieuwe GO Championship-serie mee te mogen doen, moeten spelers flink gaan knokken in de in-game league. Zij die in het huidige seizoen de rank van Legend weten te bereiken, mogen zich immers als eerste inschrijven en daarmee een stapje dichter bij de titel zijn. De deadline hiervoor is 29 november.

Daar nog veel onzeker is, zijn verdere details over de volgende editie van Play! Pokémon nog schaars, maar ongetwijfeld zullen updates door het jaar heen nog volgen. Wat in ieder geval wel zeker is, is dat de punten die vorig jaar werden verdiend voor de afgelaste editie zullen worden overgeheveld.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner