PC Building Simulator is een hit op de Epic Games Store

PC Building Simulator
29/01/2019
niet beschikbaar
nee
PC

Bijna twee jaar na diens release op Steam, verscheen afgelopen donderdag PC Building Simulator op de Epic Games Store. En het is een groot succes.

Met gepaste trots laat een woordvoerder namens The Irregular Corp weten dat de game binnen drie uur na release al een miljoen keer gedownload was, met 2.5 miljoen downloads op de tweede dag. Hiermee komt ook een nieuwe influx aan spelers, die goed is voor 1500% groei en een nieuw record aan gelijktijdige spelers. Bijzonder toch?

Nou, niet helemaal. PC Building Simulator is namelijk deze week de gratis game op de Epic Games Store, hetgeen betekent dat ook jij een exemplaar kunt krijgen en kunt bijdragen aan het breken van nóg meer records. En als het spel bevalt kun je om deze cijfers te vieren tot 50% besparen op de DLC. Mocht je dat al gedaan hebben voor de kortingen kwamen, dan hoef je niets te doen. Je wordt automatisch gecompenseerd.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Bron: Epic Games Store

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner