Nieuwe trailer van Pokémon Scarlet & Pokémon Violet laat meer zien van Paldea

Vanaf 18 november is het voor veel liefhebbers weer Pokémon tijd. Dan komen de nieuwe Pokémon Scarlet en Pokémon Violet uit. Tijdens de Pokémon Presents gisteren is er een nieuwe trailer verschenen die meer vertelt over Paldea, de spelwereld.

Paldea is een uitgestrekt gebied vol met meren, bergen, woestenijen die allemaal verkend kunnen worden. In deze regio zijn veel mensen en Pokémon, die verspreid over de spelwereld met elkaar samenleven. De grootste stad ligt in het midden van de regio en heet Mesagoza. Hier liggen de prestigieuze Naranja Academy en de Uva Academy. Het is afhankelijk welke versie van de game je speelt welke academy je kunt bespelen. Met Pokédex kan de speler een kaart zien van de volledige regio met informatie over belangrijke plaatsen en waar wilde Pokémon te vinden zijn.

Paldea is een uniek gebied voor Pokémon vanwege een zeer lokale aangelegenheid, die Terastal wordt genoemd. De monstertjes kunnen terastalliseren en als dit gebeurd, dan verschijnt er een Tera Jewel boven hun hoofd en gaat het lichaam glinsteren alsof het een edelsteen is. In deze staat van zijn versterken bepaalde eigenschappen. Er zijn achttien verschillende Tera-typen die een boost geven aan bepaalde eigenschappen van de Pokémon.

 

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner