NBA 2K22 begint vrijdag aan zijn vierde seizoen

niet beschikbaar
nee
PC, PlayStation 4, Xbox One

Het nieuwste deel in de NBA 2K-serie zal aankomende vrijdag beginnen aan zijn vierde seizoen. Dit heeft 2K Games vandaag onthuld.

Dit seizoen heet Hunt 4 Glory en heeft een tijgermotief, verwijzend naar het jaar van de tijger in China. Als onderdeel hiervan krijgen we voor het eerst dubbele Signature Challenges met daarin Candace Parker en Dwyane Wade en de kans om een Hall of Fame Badge, Diamond Shoe Colorways en Diamond Shoe Boost te winnen. De eerste kan in MyTEAM ook als Diamond Coach opdraven als je level 35 behaalt, terwijl Galaxy Opal Yao Ming als level 40-beloning verschijnt. Verder is er ook onder andere de Heat Check collection, waarbij kaarten boosts krijgen aan de hand van de actuele performance van spelers. Daarnaast kun je nog een Galaxy Opal-speler krijgen via de Moment Players. Kies een Ruby-speler en voltooi diens agenda om een Amethyst-speler te krijgen. Dit herhaalt zich voor Diamond en Pink. Je hebt maar tot 1 februari om dit te doen, dus treuzel niet.

Wie nog meer spelers zoekt, kan de Galaxy Opal tier in Unlimited voltooien om Danny Granger te krijgen, Shai Gilgeous-Alexander verdienen door zes ringen in Limited te winnen, duizend overwinningen scoren in Triple Threat voor Terry Cummings of de eerste Galaxy Opal Token Reward-speler bewonderen in de vorm van Baron Davis. Maurice Lucas staat boven aan de top van de Season Ascension, terwijl Tony Parker in de Draft zit. Galaxy Opal Pascal Siakam krijg je bij honderd wins, terwijl je voor Galaxy Opal Reggie Lews aan de Wheel Spin moet geloven. Mark Price als Pink Diamond krijg je al eerder, bij vijftig win reward met Mark Price, terwijl tien wins goed is voor Brain Scalabrine. Maar we zijn nog niet klaar!

In de Exchange zit legende Shaquille O'Neal als een Ruby, terwijl Pink Diamond Cazzie Russel als beloning te vinden is in The 100 Tier 3. Je krijgt echter al bij de start van het seizoen een andere Pink Diamond, want Stephon Marbury is jouw level 1-beloning. En allemaal zitten ze in de nieuwe Spotlight Challenge. Krijg je gaandeweg 2500 kaarten, iets wat makkelijker wordt door 450 nieuwe Heat Check-kaarten, dan krijg je Galaxy Opal Andre Iguodala, terwijl driehonderd extra je Galaxy Opal Paul Pierce oplevert. De hoofdprijs is echter pas bij drieduizend kaarten: Dark Matter Gary Payton.

In MyCAREER zijn nog meer level 40-beloningen te scoren: een Jumpshot-animatie, een kunstig gemaakte Victor Solomon Kintsugi-bal, Hunt 4 Glory Varsity Jacket, Artcamo Go-Kart en een speciaal Hunt 4 Glory-pak, en de eerste mogelijkheid om de Legend-status te claimen voor spelers die Level 40 hebben bereikt in vier verschillende Seizoenen. Bekijk ook de vernieuwde Affiliatievelden die het tijgermotief volgen, nieuwe quests, een tijger als pet en meer.

Wie gek is op de soundtrack van de NBA-spellen, kan ook spoedig diens plezier op. Warner Bros. heeft enkele artiesten uit diens stal gehaald om hun track in de game te kunnen plaatsen. Onder andere 'WATCH ME' van Bktherula, 'Black Illuminati (feat. Jadakiss)' van Freddie Gibbs, 'Draft Kings' van Fresco Trey, 'Jumpin (feat. Polo G)' van NLE Choppa en 'Fast (Motion)' van Saweetie kun je vanaf dan voorbij horen komen. De volledige tracklist is als volgt:

 1.     "Black Illuminati (feat. Jadakiss)" by Freddie Gibbs
 2.     "Draft Kings" by Fresco Trey
 3.     "Fast (Motion)" by Saweetie
 4.     "From The Garden (feat. Lil Uzi Vert)" by Isaiah Rashad
 5.     "Jumpin (feat. Polo G)" by NLE Choppa
 6.     "Stars Align (with Drake)" by Majid Jordan
 7.     "Santa Monica Blvd" by IDK
 8.     "The Best" by Erica Banks
 9.     "The Game (feat. Thutmose)" by Bryce Vine
 10.     "WATCH ME" by Bktherula
 11.     "Big Boss Rabbit" by Freddie Gibbs
 12.     "Over The Top (feat. Drake)" by Smiley

The W* geeft je tenslotte de kans om beter te worden op vier niveaus en onder begeleiding van Becky Hammon en Dawn Staley.

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner