Kies jij voor deze Humble Bundle?

Vrije wil en tegenovergestelde duimen; het zijn deze twee dingen die ons onderscheiden van de meeste diersoorten. Dus ze niet gebruiken zou een schande zijn.

Zet daarom zowel je brein als je handen aan het werk met de Humble Choose Wisely Bundle, vol spellen waarin jouw keuzes centraal staat. Dat begint dat al bij de eerste tier, waarin je voor € 1,- Beholder krijgt. Maar natuurlijk ben je daar niet mee tevreden.

Daarom kun je proberen het gemiddelde te breken, op dit moment € 8,56, en er We Were Here Together, Between the Stars en Kyle is Famous: Complete bij krijgen. Of je legt direct € 8,63 neer en krijgt dan ook nog Beyond: Two Souls, Heavy Rain en 25% korting op Detroit: Become Human.


Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Humble Bundle, IGN of de betrokken uitgevers en ontwikkelaars, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Bron: Humble Bundle

Discord

Hot
EnquĂŞte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner