Je kunt GWENT nu ook spelen op macOS

Gwent: The Witcher Card Game
2018
Strategy
ja
PC, PlayStation 4, Xbox One

De kaartspel spin-off van de immens populaire The Witcher-serie is vanaf nu te spelen via macOS. Uitgever CD PROJEKT RED laat dit met trots weten middels een e-mail aan diens perscontacten.

GWENT: The Witcher Card Game zal enkel te spelen zijn op macs die zijn voorzien van een Apple M1, dus spijtig genoeg zal nog steeds een substantieel deel van de potentiële spelers achter het net vissen. Iets is echter ook in dit geval beter dan niets. En om de nieuwe spelers op pad te helpen, zijn er tevens speciale aanbiedingen.

Op macOS en iOS kunnen spelers nu de Ultimate Starter Pack en de Witcher's Pack vinden met dertig procent korting. De eerste geeft vijf kegs van elk van de expansions, evenals 5 Ultimate Premium Kegs, terwijl de tweede 45 Kegs geeft van enkel de laatste uitbreiding. Dit aanbod blijft staan tot 22 april.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner