Het vierde Nintendo Labo-pakket brengt virtual reality naar de Nintendo Switch

Nintendo Labo 04: VR-pakket
12/04/2019
niet beschikbaar
nee
Switch

Nintendo heeft zojuist een vierde pakket in de Nintendo Labo-serie aangekondigd, dat van je console een VR-bril maakt. Dit pakket is bovendien reeds volgende maand verkrijgbaar!

Nintendo Labo 04: VR-pakket zal op 12 april 2019 in de winkelrekken liggen en geeft je voor naar verwachting ‚ā¨ 80,- een zestal nieuwe Toy-Cons om te bouwen. Dit zijn de VR-bril, Knaller, Fototoestel, Olifant, Vogel en Windpedaal, waarbij het lijkt alsof de laatste vijf op de bril worden gemonteerd.

Twijfel je over het nut van deze VR-bril, dan kun je ook voor waarschijnlijk ‚ā¨ 40,- enkel de bril en knaller in huis halen. De andere vier Toy-Cons kunnen vervolgens middels losse uitbreidingspakketten (Camera +¬†Olifant en Vogel +¬†Windpedaal) alsnog worden aangeschaft als blijkt dat het naar meer smaakt.

Met dit Labo-pakket kan Nintendo natuurlijk niet concurreren met de HTC Vive, Oculus Rift en PlayStation VR, noch lijkt dat de intentie van het bedrijf te zijn. De ervaring is meer in de stijl van Google Cardbox en staat Nintendo toe alvast voorzichtig te experimenteren met VR, waarvan ze herhaaldelijk hebben toegegeven het interessant te vinden.

Let op: de prijzen voor dit pakket zijn enkel nog in dollars bekendgemaakt. De europrijzen in dit artikelen zijn dan ook enkel bij benadering en kunnen afwijken van de daadwerkelijke prijs.

Bron: Nintendo

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner