Harold Halibut toont teken van leven

Na een positieve ontvangst en een kleine hoeveelheid updates werd het plotseling stil rondom stop-motion game Harold Halibut. En daar deze stilte maar liefst vier jaar aanhield, gingen we er stiekem vanuit dat het spel in alle stilte gestorven was. Zaten wij er even naast!

Ontwikkelaar Slow Bros is bijna klaar met hun liefdeskindje en heeft daarom nu een trailer uitgebracht die ons een idee gaat geven van het spel. Niet enkel op het gebied van gameplay, maar ook de visuele kwaliteit en de voice acting.

''We zijn zo opgewonden om eindelijk te tonen waar we de afgelopen jaren stilletjes aan gewerkt hebben,'' vertelt Game Director en medeoprichter van Slow Bros Onat Hekimoglu. ''Deze trailer bewijst het niveau van productiekwaliteit die het spel bereikt en geeft je de duidelijkste kijk tot nu toe op onze gigantische cast van karakters en het overkoepelende verhaal. We zijn er bijna en we zijn super dankbaar voor onze geduldige fans die deze reis hebben gevolgd. En we zijn opgewonden om hopelijk wat nieuwe te mogen verwelkomen in de toekomst.''

           
Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner