Gotham Knights video laat zien wat Red Robin en Nightwing in huis hebben, maar komt met slecht nieuws

Zelfs als Gotham Knights geen officieel vervolg is op de Batman: Arkham-spellen, zijn de games gelijkaardig genoeg dat fans van de tweede met argusogen letten op de eerste.

Voor ondergetekende werd dit beeld enkel versterkt na het zien van de nieuwe gameplay trailer van het spel, waarin we zien hoe Red Robin en Nightwing door Gotham reizen, willekeurige misdaden voorkomen en het opnemen tegen de Court of Owls. We krijgen zelfs een klein voorproefje van de wereld waarin Batman het leven heeft gelaten en Gotham nu wordt beschermd door zijn proteg√©s.

Ben je nu warm gelopen voor Gotham Knights? Dan hopen we dat je die niet wilde gaan spelen op jouw PlayStation 4 of Xbox One. Deze versies van de game zijn namelijk geannuleerd om de performance ervan te waarborgen.

Heb je wel een PlayStation 5, Xbox Series of speel je op PC? Dan kun je de game daar nu reserveren. Je hebt hierbij keuze uit de Standard Edition voor € 74,99 of Deluxe Edition voor € 94,99. De tweede bevat de Visionary Pack, Beyond Suitstyle skins en meer. De klapper is echt een € 299,99 kostende Collector's Edition. Die geeft je de content van de Deluxe Edition √©n een augmented reality-verzamelpin, 16 pagina's tellend mediaboek, exclusieve Gotham City-kaart, een statue-diorama van vierpersonages en meer. Wie een reservering plaatst krijgt bovendien een skin van de 233 Kustom Batcycle.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner