GameQuarter is op zoek naar enthousiaste redacteuren!

We kunnen er lang en kort over praten, maar iedereen die hier komt heeft één ding gemeen: een passie voor gamen. Die kun je onder stoelen of banken steken, maar je kunt deze passie ook uiten via je digitale pen! GameQuarter biedt je de kans om je kennis van games te delen met de rest van de wereld! Heb jij interesse in een leven als redacteur? Lees dan vooral verder!

Wat wordt er van mij verwacht?

Van een redacteur van GameQuarter wordt verwacht dat hij of zij op regelmatige basis tijd vrij maakt voor de website. Het schrijven van nieuwsberichten is de belangrijkste taak, maar daarnaast zul je je ook moeten verdiepen in games die wij je aanleveren! In de daaruit volgende artikelen en recensies kun jij je eigen schrijfstijl ontwikkelen en neerzetten.

Ben ik geschikt voor het redacteurschap?

Er zijn slechts twee eisen waar een redacteur aan moet voldoen. Ten eerste moet je enige affiniteit hebben met games en redelijk op de hoogte zijn van het hedendaagse nieuws omtrent gaming. Ten tweede moet je goed kunnen schrijven, aangezien dit de manier is waarop jij in contact komt met de community!

Wat heeft GameQuarter mij te bieden?

GameQuarter is een groeiende website die nooit stil staat. Als redacteur neem je zetel in een enthousiaste redactie die tot op het bot gemotiveerd is. Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan persuitjes en ontvangt exclusieve recensie-exemplaren van de nieuwste spellen (vaak zelfs voor de release!). Daarnaast kun je in alle rust jouw schrijfstijl ontwikkelen, wat je op allerlei momenten in het leven voordelen zal opleveren.

Ik wil redacteur worden. Wat moet ik doen?

Om redacteur te worden bij GameQuarter, zul je eerst de sollicitatieprocedure moeten doorlopen. Schrijf een mail aan [email protected] waarin je duidelijk vermeldt:

• Naam
• Adres
• Leeftijd
• Opleiding(en)
• Platformen in bezit
• Motivatie

Daarnaast verlangen wij een proefartikel waarin je laat blijken dat schrijven echt jouw ding is! Schrijf een recensie over je favoriete game of een recent verschenen spel en overtuig daarmee de redactie!
Wij hopen zo snel mogelijk onze redactie te hebben aangevuld met nieuwe, enthousiaste redacteuren!

Voor verdere vragen kun je contact op nemen met ons team via onze Discord.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner