Feyenoord en Ajax krijgen eigen editie van FIFA 19

FIFA 19
29/09/2018
Sport
ja
PC, PlayStation 4, Switch, Xbox One

EA Sports heeft in samenwerking met AFC Ajax en Feyenoord bekendgemaakt met speciale edities te komen van FIFA 19. Beide voetbalclubs krijgen een eigen versie van het spel, waarbij vooral het doosje een heuse make-over krijgt. Verder bevat het spel nogal wat bonussen die gelijk staan aan de andere Champions Edities van het spel.

Zo zul je tot twintig Jumbo Premium Goud-pakketten kunnen ontvangen (één per week voor twintig weken lang). Daarnaast mag je één UEFA Champions League gouden speler in ontvangst nemen (kies één van de vijf gouden spelers met 80-83 rating van gekwalificeerde teams). Ook beschik je voor zeven FUT-wedstrijden over C. Ronaldo en Neymard en heb je speciale kits tot je beschikking.

De Champions Editie kost je een slordige 85 euro en geeft je de mogelijkheid om drie dagen voor de releasedatum te spelen. Er zijn ook goedkopere versies beschikbaar, mede afhankelijk van je console. De Feyenoord-editie is via deze link te bestellen. Voor de ajacieden onder ons kun je hierheen.

Bron: EA Sports

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner