Er komt een nieuwe Men of War aan

Na een debuut dat zo succesvol was dat het een klein leger aan uitbreidingen en spin-offs voortbracht, zal Men of War in 2022 dan toch eindelijk een vervolg mogen verwelkomen. Het heugelijke nieuws van een tweede deel werd zojuist gedeeld gedurende de Golden Joystick Awards 2021.

Zoals je van Men of War mag verwachten, zal MoW 2 een RTS zijn in de tweede wereldoorlog. Spelers krijgen de kans om aan zowel het oost- als westfront te strijden met de geallieerden, Soviets of de nazi's, al zijn de derde enkel online speelbaar. In het tweeledige verhaal kruip je enkel in de huid van zij die het derde rijk ten val brachten.

Zowel in het verhaal als de multiplayer kunnen spelers besluiten samen te werken om hun soldaten op effectievere wijze aan te sturen. Van de belofte van tal van challenge maps en skirmishes worden we al vrolijk, maar tel daar 45 bataljons en ruim driehonderd voertuigen (die bovendien per stuk bekeken en verbeterd kunnen worden) bij op en WW2-fanatiekelingen zullen hun plezier niet op kunnen.

Wie meer voor de gameplay komt, kan zich ook gaan verheugen. Met de nieuwe Front Line mechanic worden de grenzen van strijdende facties dynamisch aangepast voor een realistischere beleving. Oorlogen kunnen nu worden gewonnen door zij met de langste adem en de daadkracht om snel toe te slaan. Om zo'n lange sessie interessant te houden zijn de slagvelden met oog voor detail nagemaakt met realistische physics en vernietigbare omgevingen. Zo kun je echt alles in je voordeel benutten.

''Men of War legt de nadruk op tactische beslissingen, innemende campaigns en, het belangrijkste, historische accuraatheid,'' vertelt 1C Entertaiment CEO Nikolay Barishnikov. ''We willen onze spelers de meest authentieke en vermakelijke ervaring mogelijk bieden. Met onze vernietigbare omgevingen, talloze units om uit te kiezen en full mod support kunnen aspirerende commandanten de tweede wereldoorlog beleven op hun manier.''

           
Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner