EPOS en Aston Martin Cognizant Formula One Team diepen samenwerking uit

Audiofabrikant EPOS en het Aston Martin Cognizant Formula One Team hebben aangekondigd hun reeds bestaande samenwerking verder uit te breiden, waardoor het nu ook de game-divisie zal omvatten. Als gevolg hiervan zullen de producten van EPOS later dit jaar gebruikt worden in de officiële F1 Esports Series.

Jefferson Slack, Managing Director – Commercial & Marketing, Aston Martin Cognizant Formula One™️ Team, zegt: “Net als in de echte wereld hebben esports racers de beste uitrusting nodig om succesvol te zijn. We hebben al een succesvolle samenwerking met EPOS en zijn blij dat we deze kunnen uitbreiden naar de esports sector.
 
We zien de recente groei van motorsport in de gaming sector, geen enkele sport biedt een ervaring die dichterbij de werkelijkheid komt. We genieten ervan om gamers te zien racen en Formule 1 coureurs plezier te zien hebben met virtueel racen. Als team kijken we ernaar uit om ons meer te verdiepen in deze sector samen met EPOS.”
 
Maja Sand-Grimnitz, Director, Global Marketing, Gaming, zegt: “We zijn blij om de EPOS' gaming audio-expertise in te zetten voor de esports avonturen van het Aston Martin Cognizant Formula One™ Team. Audio van wereldklasse is essentieel in de esports wereld; van communicatie tot geluidssignalen en totale immersie, de uitzonderlijke audioprestaties die EPOS levert zijn van cruciaal belang in elke game.
 
Als partners delen we een gezamenlijke passie voor precisie en uitmuntendheid in technologie, prestatie en design, ondersteund door meer dan een eeuw aan respectievelijk innovatie en erfgoed. Gecombineerd zorgt dit ervoor dat beide bedrijven de ‘Power of Audio’ kunnen ontketenen in onze eigen domeinen. We zijn verheugd om samen te werken met een team van wereldklasse dat onze ambitie deelt om de grenzen van innovatie en succes in de gamingwereld te verleggen. "
 

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner