Dit mogen we na de launch van Far Cry 6 verwachten

Ooit was een game klaar eens die in de winkelrekken lag. Maar dankzij het internet is dat al jaren niet meer het geval. Nu moet elke triple A release een roadmap krijgen voor content die na diens verschijning ontwikkeld wordt.

Ook Far Cry 6 ontkomt hier niet aan, zo zien we nog maar eens bevestigd worden door Ubisoft. Zij plaatsten eerder vandaag een roadmap online, die ons laat zien wat we kunnen verwachten van het spel na diens release. De pronkstukken hierbij zijn drie DLC, die ons zoals eerder aangekondigd laten spelen met Vaas, Pagan en Joseph in een ervaring die enkel kan worden omschreven als een roguelike FPS waarbij je telkens met een pistool begint en steeds verder in hun psychĂ© probeert af te dalen.

Deze DLC-uitbreidingen van Vaas, Pagan en Joseph zullen respectievelijk Insanity, Control en Collapse gaan heten en verschijnen in november, januari en maart. Je kunt ze dan los kopen, al kun je ook direct voor de Season Pass gaan als je weet dat je alles wil. Je krijgt dan deze drie DLC, evenals Far Cry 3: Blood Dragon en zeven voorwerpen die gebaseerd zijn op die game, maar gebruikt kunnen worden in Far Cry 6. Dit zijn:

o    Een oufit: Blood Dragon Gear Set
o    Twee wapens: AJM9 en Kobracon
o    Een voertuig: Omega Enforcer
o    Een wapen charm: KillStar
o    Een Fang for Hire: K-9000
o    Een voertuig-Chibi: Blood Dragon Chibi

Wie om wat voor reden niet de portemonnee kan of wil trekken na release, blijft niet volledig in de kou staan overigens. Wekelijkse opstanden geven je kans nieuwe gear vrij te spelen in Yara, terwijl je Special Operations kunt tackelen wanneer je wil. Hiervan zullen er twee beschikbaar zijn bij launch, maar vier die opdraven in de daaropvolgende periode. Het meest bijzondere zijn echter drie cross-over-missies met Danny Trejo, Rambo en Stranger Things. En het persbericht dat we mochten ontvangen hint naar meer...

 

           
Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner