Dit is wat Bandai Namco Europe in de petto heeft tijdens Gamescom

Vanaf 23 augustus is het weer feest in Cologne, want dan is Gamescom, het grootste game evenement in Europa, er weer. Bandai Namco uiteraard weer van de partij. Drie nieuwe titels zullen de revue passeren.

Voor de pretparkmanager-simulator Park Beyond is een speelbare demo beschikbaar die iedereen die dit wilt kan spelen. De speler moet een attractiepark bouwen die zich niet echt aan de regels van de zwaartekracht houdt.

The Devil in Me is de nieuwe telg uit de The Dark Pictures. In deze filmische horror game ontvangt het team van Lonnit Entertainment TV een telefoontje van Granthem Du’Met die vertelt over het moord kasteel van H.H. Holmes. Charlie Lonnit voelt aan dat dit weleens de redding kan zijn voor zijn show en gaat er op af en dit is het slechtste idee in zijn leven. Ook hier is een deel van de game te spelen.

In ONE PIECE ODYSSEY gaan de Straw Hats naar een mysterieus nieuw eiland. Hier worden diverse avonturen beleefd met turn-based gevechten tegen krachtige vijanden. De Straw Hats zijn een groep van negen piraten die allemaal een aparte eigenschap hebben.

Om alvast de zintuigen te prikken is de trailer van Park Beyond aan het artikel toegevoegd.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner