Dit is Crash Bandicoot op de PlayStation 5

Crash Bandicoot komt naar de PlayStation 5! Weliswaar niet met een gloednieuw avontuur, maar met Crash Bandicoot 4: It's About Time. De verbeterde versie zal op 12 maart verschijnen. Mocht je de PS4-versie al in bezit hebben, dan kun je gratis aan de slag met de PS5-versie. Zelfs met de bestaande opgeslagen saves.

Verder zijn de upgrades niet alleen cosmetisch. Het spel zal dan wel in 4K met 60 frames per seconde te spelen zijn, maar ook de audio is verbeterd. Daarnaast is de game geoptimaliseerd voor de DualSense Controller van de PlayStation 5 en zijn de laadtijden aanzienlijk verbeterd. Mocht je de game dus nog niet hebben gespeeld of een nieuwe playthrough overwegen, dan kun je het beste even wachten tot 12 maart!

De game zal in 4K en met 60 frames per seconde speelbaar zijn. Er is gesproken over een losstaande PS5-versie, maar wanneer je in bezit bent van de PS4-versie, is er de mogelijkheid om te upgraden. Of dit kosteloos is, werd niet duidelijk. Naar alle waarschijnlijkheid volgt hier morgen meer informatie over.

Discord

EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner