Code Three Fifty One laat nieuwe gameplay-beelden zien van Project Haven

De Portugese studio Code Three Fifty One heeft een tien minuten lange trailer uitgebracht van Project Haven, de turn-based strategy game die ze nu aan het ontwikkelen zijn. In de trailer laten ze zien hoe de gameplay werkt. Ook is hij voorzien van commentaar om er een beter idee bij te krijgen wat de mogelijkheden zijn.

De in-game beelden laten de mechanics van de game goed zien. De demo laat een moment in de game zien, waarbij de Steel Dragons bij een metrostation komen. Ze komen echter in een hinderlaag terecht van een groepje Brotherhood-leden. De demo heeft als doel om te laten zien hoe diepgaand de opties zijn om de tegenstander tactisch te overmeesteren. Zo is bijvoorbeeld te zien hoe je zelf met je wapen moet mikken, waarbij je ook kunt kiezen om het wapen van de vijand uit handen te schieten. Dit is soms een beter idee dan proberen iemand ernstig te verwonden of te doden.

De campaign vertelt een snedig science-fiction verhaal over een groep huurlingen met totaal verschillende persoonlijkheden. Het zal meer dan 45 missies bevatten, waarbij de verhalen zijn ontworpen door Edwin McRae, schrijver van onder andere Lost Ember en Path Of Exile.

Het project won vorig jaar opzien toen ze een plaats in de finale van de NGDC wonnen. Het team ontwikkelaars bestaat uit twee personen. Het is een getrouwd koppel dat samen besloot om een game te maken.

De nieuwe demo van Project Haven zal in Februari beschikbaar zijn. De volledige game moet ergens dit jaar uitkomen. Om te vertellen over de voortgang van de ontwikkeling, wordt er op Steam een development blog bijgehouden.

Discord

Hot
EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner