Cats & Soup viert YouTube-succes met cadeaus

Cats & Soup
niet beschikbaar
nee
iPhone

Om hun game Cats & Soup in het zonnetje te zetten, heeft uitgever NEOWIZ een YouTube-kanaal aangemaakt dat volledig in teken staat van het spel. Niet enkel verschijnen hier de officiële trailers, maar ook schattige video's, animaties en playlists.

Die aanpak is klaarblijkelijk succesvol, want de uitgever laat met trots weten dat het een half miljoen subscribers gepasseerd is. Dit slechts vijf maanden na het verdienen van de Silver Play button voor 100.000 volgelingen.

Om deze mijlpaal te vieren, kun je nu zestig voorwerpen in de game scoren, waaronder kostuums en meubelstukken die beperkt zijn tot een event. Daarnaast krijg je dagelijks een beloning wanneer je inlogt in de actieperiode, welke loopt tot 20 augustus, en kun je gems en observatory tickets verdienen.

Met dit evenement komen ook verbeteringen aan de User Interface, waardoor het makkelijk moet zijn om soep, sap en barbeque te maken. Hiernaast is het nu mogelijk om faciliteiten, lampen en timers te veranderen, waarbij je zelfs per faciliteit zaken als de lampen en sound effects kunt wijzigen om een unieke sfeer te creeëren. Maar daar stopt het goede nieuws niet. Het belangrijkste is natuurlijk een nieuwe kat. En ditmaal is dat Mackerel Tabby, welke komt met een zwik aan zomers meubilair en een pack met daarin de verbeterde Scooter, Zoom Zoom Scooter en Meow Facility Skin.

Genoeg te doen dus!

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner