'Call of Duty verschijnt dit jaar eerder dan normaal'

Eens in de zoveel tijd duikt de naam van Tom Henderson weer op. Een insider die met regelmaat correcte voorspellingen en diverse ‘leaks’ de wereld in slingert. Hij doet dit voornamelijk rondom de Battlefield- en Call of Duty-franchises. Dit keer heeft hij nieuws omtrent de nieuwe Call of Duty-titel, die dit jaar moet verschijnen.

Henderson laat middels een Tweet weten dat de release datum van de nieuwe Call of Duty vervroegd wordt. Volgens de insider wordt dit gedaan omdat de verkoopcijfers van Call of Duty: Vanguard tegenvallen. Volgens de geruchten gaat de volgende titel binnen deze franchise Call of Duty: Modern Warfare 2 heten.

Naast een eventuele vervroegde release datum weet Henderson ook te melden dat dit gepaard gaat met een grote update van Call of Duty: Warzone. Wat deze update precies inhoudt is nog afwachten, maar vermoedelijk gaat het om een grote content update.

Of deze geruchten kloppen is afwachten. Uiterlijk in oktober zullen we het antwoord weten, want dat is doorgaans het moment waarop de nieuwe Call of Duty verschijnt.
 

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner