Breng een beetje Sonic naar je ziekenhuis

Dat het team achter Two Point Hospital een zwak heeft voor The Blue Blur is geen geheim. Een arcadekast van Sonic was immers al te vinden in het spel. Maar ter ere van diens verjaardag komt er nu veel meer Sonic naar jouw ziekenhuis.

Vanaf nu kan gratis Sonic DLC voor Two Point Hospital worden gedownload, waarmee je jouw personeel kan uitdossen als Knuckles, Sonic, Tails of Amy. Tegelijkertijd kun je een hele hoop cosmetische voorwerpen vinden om jouw bedrijf te laten lijken op Green Hill Zone. Denk hierbij aan diens kenmerkende palmbomen, pilaren en zonnebloemen.

De crossover is slechts het nieuwste Sonic-nieuwtje van dit jaar, waarin SEGA alles uit de kast trekt. Denk bijvoorbeeld aan de remake van Sonic: Colors en de Sonic DLC in Minecraft. En we zijn pas net over de helft heen!

Om Sonic-fans te kunnen laten proeven van deze crossover, is het nu gratis te spelen op verschillende platformen. Op Steam tot 2 augustus, op Switch tot 3 augustus en op Xbox tot 1 augustus. Daarnaast krijg je ook nog korting als je het spel of diens DLC aanschaft. Dit is 30% op Switch en Xbox, en 75% op de game op Steam, terwijl kortingen op de DLC oplopen tot 50%. Wat wil je nog?

           

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. Deze inhoud wordt niet gesponseerd door Sony, SEGA, Valve of Microsoft, noch zijn die op de hoogte gebracht van het bestaan van dit bericht.

Discord

EnquĂȘte
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner