Asdivine Cross is nu te reserveren op de eShop, geeft korting voor release

Asdivine Cross
PC: 5 maart 2021, Switch: 22 april 2021
RPG
nee
PC, Switch

JRPG Asdivine Cross is al geruime tijd beschikbaar op onder andere Nintendo 3DS, de Google Play Store en Steam. Maar voor wie al deze platformen niet tot zijn beschikking heeft, komt er later deze maand een optie bij.

Op 22 april verschijnt Asdivine Cross voor Nintendo¬†Switch en daarom zal later vandaag diens pagina op de eShop live gaan. Dat is echter niet wat onze interesse trok. Wat dat wel deed, was uitgever KEMCO, die ons liet weten dat de pagina meer bevat dan screenshots en informatie over het spel. Wie de game pre-ordered krijgt namelijk 10% korting en bespaart daarmee ‚ā¨ 1,50 op de vermoedelijke prijs van ‚ā¨ 14,99 (vooralsnog zijn enkel prijzen in dollars onthuld). Geen gigantische besparing, maar wie dat een paar keer doet kan een extra game kopen van het geld wat hij bespaart heeft.

Let op: GameQuarter schrijft dit bericht in de hoop zijn lezers te wijzen op voor hun interessante game(-gerelateerde) aanbiedingen. GameQuarter wordt niet betaald of op andere wijze gecompenseerd voor het plaatsen van dit bericht, maar doet dit wel op verzoek van een van onze relaties. Zij hebben geen inspraak gehad in de inhoud ervan.

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner