WipEout 2048

WipEout 2048
22/02/2012
TBA
Racing
ja
Vita

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

WipEout 2048 zal zich vier jaar voor de gebeurtenissen van de eerste WipEout op PlayStation 1 afspelen. De game wordt dus een prequel in de reeks. In het totaal zijn er tien verschillende banen. De Vita maakt het daarnaast mogelijk om je voertuigen op een andere manier te besturen.

Het zogenaamde 'tilt'-controleschema zorgt ervoor dat je je voertuig kunt besturen door de NGP te kantelen, gas geven gebeurt met de touchpad die zich op de achterkant van het toestel bevindt. Schieten doe je vervolgens via het aanraakscherm aan de voorkant. Verder zijn er nog enkele aanpassingen gebeurd. Er zijn nu drie verschillende triggers. De blauwe betekent nog altijd een speed-boost, maar er zijn nu twee force triggers: een aanvallende en een verdedigende. Die eerste is handig voor als je achterop ligt, terwijl de andere goed is om je eerste plaats te behouden. Je schild laadt nu automatisch op en is nu geen power-up meer.

Wie graag tegen anderen racet, kan het opnemen tegen spelers van WipEout HD op PlayStation 3. Met cross-platform play is het mogelijk om met Vita-spelers te racen die Wipeout 2048 hebben.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner