Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory

2011
Stealth
nee
3DS

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory is een stealth game die ontwikkeld en uitgegeven is door Ubisoft. In dit derde deel uit de Splinter Cell serie volgen we wederom de activiteiten van geheim agent Sam Fisher, een agent die werkzaam is bij Third Echelon, een speciale eenheid binnen de National Security Agency.

¬†Het spel speelt zich voornamelijk af in het Oost-Azi√ę van 2007, waar momenteel onrust tussen China, Noord-Korea en Japan heerst. Japan heeft namelijk een legereenheid opgericht die in strijd is met de verdragen die het land na de tweede wereldoorlog heeft getekend. Bij wijze van protest blokkeren buurlanden China en Noord-Korea de Gele Zee. Omdat de VS een bondgenoot van Japan is, sturen ze een marineschip in de hoop de blokkade op te heffen.
 
Sam wordt intussen gestuurd om een vermiste computertechnicus te vinden die bezig was met het ontcijferen van de bioritmes van Phillip Masse. Op het eerste vlak lijken beide zaken weinig met elkaar te maken te hebben, maar uiteindelijk blijkt dit anders te zijn.
 
Chaos Theory voor de Nintendo 3DS is een remake van het origineel en zal een aantal verbeteringen kennen tegenover de versie op de Nintendo DS, in het bijzonder het gebruik van driedimensionale effecten.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner