Splinter Cell: Chaos Theory

Splinter Cell: Chaos Theory
31/03/2005
Action, Stealth
ja
PC, Nintendo DS, PlayStation 2, Xbox, GameCube

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory is het derde deel uit de reeks. In Splinter Cell: Chaos Theory draait het wederom om Sam Fisher. Hij is geheim agent voor een organisatie die Third Echelon heet. Sam is een infiltrant en net als in de vorige delen zul je flink gebruik moeten maken van stealthtechnieken. Het is de bedoeling om zo stilletjes mogelijk langs je vijanden te gaan en als het kan onopgemerkt bij jouw doel te komen.

In het spel zul je verschillende tools bij je dragen om bijvoorbeeld deuren te open, mensen af te leiden enzovoort. Daarnaast heb je ook een aantal wapens. Echter zul je deze niet continu nodig hebben, omdat onopvallend blijven vaak een vereiste is. Sam heeft dit keer naast de zichtbaarheidsmeter ook een geluidsmeter. Hiermee kun je zien hoeveel geluid je produceert. Hoe minder, hoe beter natuurlijk.

In de multiplayer zitten ook al flink wat vernieuwingen. Zo kun je in een coöperatieve modus spelen bijvoorbeeld. Hierin kun je elkaar helpen door touwladders naar beneden te gooien enzovoort. Er is ook nog een onlinemodus.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner