Race Driver: GRID

Race Driver: GRID
30/05/2008
Racing
ja
PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo DS

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Race Driver: GRID is de opvolger van DTM Race Driver 3. In de Verenigde staten heet de game gewoon 'GRID'. De serie heeft een ware metamorfose ondergaan. In de vorige delen ging het namelijk vooral om het realistisch racen. In Race Driver: GRID draait het meer om spektakel. Dit is te merken aan de agressieve AI van je tegenstanders en de terugspoelfunctie de crashes die er erg goed uitzien.

De auto`s racen nog wel erg realistisch, maar het spektakel speelt dus een grotere rol. Omdat je regelmatig zult crashen, is er een terugspoelfunctie in de game gestopt. Je kunt de game op elk gewenst moment pauzeren en terugspoelen tot het punt waar je weer wilt beginnen. Op hogere moeilijkheidsgraden kun je de functie echter niet gebruiken.

Race Driver: GRID bevat een uitgebreide singleplayer modus waar je heel wat uren in kwijt kunt. Je racet in de singlepayer in Amerika, Europa en Japan. In Amerika kom je in de straten van bekende steden terecht, in Europa op circuits en in Japan zul je vooral gaan driften. Daarnaast bevat de game nog een multiplayer modus.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Race Driver: GRID nieuwsberichten

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner