Motorstorm Apocalypse

Motorstorm Apocalypse
16/03/2011
Action, Racing
ja
PlayStation 3

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

MotorStorm: Apocalypse is de vierde game uit de Motorstorm franchise. De game neemt je deze keer niet mee naar tropische gebieden, maar speelt zich af in een verwoeste stad die het slachtoffer is geworden van de ene na de andere natuurramp.

De franchise gaat met deze game de realistische toer op in de vorm van dynamische omgevingen die veranderen tijdens het racen. Instortende flatgebouwen waar je doorheen moet zijn meer regel dan uitzondering. Verwacht dus ook geen spookstad: in de stad zijn er een aantal fracties aanwezig, zoals een privéleger, dat niet zal aarzelen om je aan te vallen.
 
De game bevat drie verschillende campagnes, die samen goed zijn voor een 48-uur durend Motorstorm Festival. Elke campagne heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad en handelt over drie verschillende personages.
 
Ook online wil de game van zich laten horen. Je kan met een team van maximaal vier spelers online in splitscreen de strijd aangaan met maximaal twaalf andere spelers. Spelers hebben ook de mogelijkheid om hun eigen gamemodi in elkaar te steken ‚Äď en deze te delen met de rest van de wereld.


 

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Motorstorm Apocalypse nieuwsberichten

Discord

Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties

Games Headliner