Dead Island

Dead Island
09/09/2011
Survival horror
ja
PC, PlayStation 3, Xbox 360

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Dead Island is een survival horror game voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. In de game draait het enkel en alleen om het omleggen van zoveel mogelijk zombies, alhoewel er natuurlijk ook sprake is van een verhaallijn.

In Dead Island wordt een tropisch eiland en vakantieoord plotsklaps overrompeld door een uitbraak van zombies. Vier overlevenden zijn blijkbaar immuun en moeten als gevolg de wapens opnemen tegen het voormalige toeristenbestand en personeel.

De game biedt een wereld aan die volledig open is en waarin de vier overlevenden zich vrij kunnen bewegen. Om zich te bewapenen zullen ze zich moeten behelpen met wat ze kunnen vinden, waardoor een grote nadruk ligt op melee gevechten. Vier spelers kunnen coöperatief de zombies te lijf gaan en hun personages RPG-gewijs doen groeien.

In 2012 werd een een Game of the Year editie van het spel uitgebracht. Deze editie bevat drie DLC pakketten, namelijk Ryder White’s episode, Bloodbath Arena en The Ripper. Daarnaast zijn alle uitgebrachte patches en updates in de game verwerkt.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Laatste Dead Island nieuwsberichten

5/05/2012 | 0 reacties
16/01/2012 | 3 reacties
Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner