Aion: Tower of Eternity

Aion: Tower of Eternity
22/09/2009
MMORPG
ja
PC

Ratings

Stem (0 stemmen)

n/a

Gelieve in te loggen om te stemmen.

Aion: Tower of Eternity is een MMORPG die zich richt op engelen, demonen en draken. Er is een ingenieus sociaal en economisch systeem bedacht welke zich doet onderscheiden van andere MMORPG's. Ook de vliegende combat is een unieke factor in deze game.

Aion speelt zich af in de wereld Atreia. Deze wereld wordt in balans gehouden door de Tower of Eternity, maar uiteraard zijn er problemen ontstaan. Een drakenras heeft flink huisgehouden op de wereld, die moest worden opgelost door enkele uitverkorenen met goddelijke krachten. Dit eindigde echter in een verschrikkelijk drama: de wereld werd in twee delen gesplitst. Nu is er een geweldige oorlog uitgebroken tussen bewoners van de twee wereldhelften.

Dit is het punt waar jij om de hoek komt kijken: je kiest aan het begin van het spel een zijde (Elyos of Asmodians), welke uiteraard elkaars tegenpolen zijn. Zoals het een MMORPG betaamt, kun je jouw personage uiteraard naar wens aanpassen op uiterlijk en klasse. Deze laatste is naarmate je vordert in level ook nog in subklassen in te delen: van Warriors tot Mages en Scouts, alles is vertegenwoordigd.

Rapporteer onvolledige of foutieve informatie

Discord

Hot
Enquête
Veel
26%
Best veel
48%
Weinig
20%
Niets
7%
Totaal aantal stemmen: 46 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner