XCOM: Enemy Within bevestigt komst met nieuwe trailer

XCOM: Enemy Within komt er dit najaar nog aan en heeft alvast een nieuwe trailer gekregen. De video heet “War Machines” en geeft ons een voorproefje van waaraan we ons zullen mogen verwachten. Denk nieuwe vijanden en nieuwe manieren om ze het hoofd te bieden.

“Hello, Commander”. Met die woorden begroet een diepe mannenstem ons in de trailer. Het zijn woorden die de fans van XCOM: Enemy Unknown ongetwijfeld zullen herkennen en graag terughoren. Firaxis heeft deze laatste maanden niet stilgezeten en presenteert ons een trailer voor de nieuwe XCOM-game, XCOM: Enemy Within.

In de video zien we hoe de aliens zijn teruggekeerd met herkenbare en nieuwe, schrikbarende troepen. Jij wordt ingeschakeld om als bevelhebber van het XCOM-initiatief de invasie opnieuw te stoppen.

Om de aliens te bevechten krijg je de optie om je soldaten grondig te customizen en strijdklaar te maken. Zo staan genetische manipulatie en cybernetische upgrades dit maal tot je beschikking in XCOM: Enemy Within.

XCOM: Enemy Within komt eraan op 15 november en zal gelanceerd worden voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Ontdek de nieuwe “War Machines” trailer zelf hieronder:


Discord

Hot
Enquête
Verrassend
26%
Verschrikkelijk
37%
Prachtig
12%
Het maakt mij niet zoveel uit
25%
Totaal aantal stemmen: 100 | 0 reacties

Games Headliner