We gaan verder dan dynomaxing in de nieuwste trailer van Pokémon: Sword & Shield

Wie dacht dat met dynomaxing dé gimmick van de achtste generatie Pokémon games was onthuld, zit er helemaal naast. In een gloednieuwe trailer hebben Game Freak en Nintendo namelijk gigantomaxing onthuld.

Met gigantomaxing wordt jouw elementaire monstertje niet enkel groter en sterker, maar verandert hij ook van uiterlijk. Een voorbeeld hiervan zien we in deze trailer, waarin slagroom-Pokémon Alcremie verandert in een ware bruidstaart.

Alcremie is een naam die Pokémon-fans ongetwijfeld niet bekend voor zal komen. Dat komt omdat hij een van de vier nieuwe Pokémon is die deze trailer onthult. De andere zijn de elektrische corgi Yamper, de steen Rolycoly en de metalen draak Duralodon.

Tenslotte toont de trailer ook twee nieuwe gym leaders, welke respectievelijk vecht- en geest-Pokémon gebruiken. Je zult echter niet beide kunnen bevechten. Om de twee spellen meer van elkaar te onderscheiden, is namelijk besloten om ze ook exclusieve gym leaders te geven. En deze twee trainers tref je daarom beide in slechts een versie van het spel.


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner