Trine 4 laat zich eindelijk zien, gaat terug naar 2.5D

Dat een vierde deel in de Trine-serie eraan zat te komen, dat wisten we al langer. Maar vooralsnog waren details schaars. Frozenbyte doorbreekt nu echter de stilte met een nieuwe trailer, die een hoop van de game toont, waaronder dat de game in de herfst van dit jaar gaat komen.

Om direct met de deur in huis te vallen: Trine 3 is out en Trine 1 en 2 zijn in! De drie dimensies waar men in het vorige deel nog zo op focuste, zijn in geen velden of wegen te bekennen. In plaats daarvan krijgen we wederom een 2.5D platformer met een sterke focus op puzzelelementen.

In Trine 4 gaan Amadeus, Pontius en Zoya op zoek naar een verloren prins, wiens duistere nachtmerries de realiteit beïnvloeden. En dat doen ze niet alleen, aangezien gesproken wordt over een co-op voor vier spelers! Wie de vierde held gaat worden is echter nog even de vraag.

Verder wordt in de press release gesproken een flink aantal boss fights, vernieuwd gevechtssysteem, grootse skill trees en natuurlijk sprookjesachtige omgevingen die je kunt verkennen terwijl je geniet van de muziek van Trine's vaste componist. Ook hierover delen we meer informatie eens het voor handen is.


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties

Games Headliner