THQ Nordic Games onthult Darksiders: Genesis

THQ Nordic Games is goed bezig de afgelopen dagen. Het kondigde al remakes aan voor SpongeBob SquarePants en Destroy All Humans! en daar volgt nu een nieuwe game in de Darksiders-serie op.

In tegenstelling tot de andere twee onthullingen, is Genesis geen remake. In plaats daarvan is het een spin-off game in de serie, welke voorafgaat aan de drie reeds verschenen games. Spelers kruipen in de huid van Strife, welke na de vernietiging van de Nephilim door de Council wordt opgedragen om Lucifer (de duivel) een halt toe te roepen. Die is namelijk bezig met het verzamelen van een leger van demonen om de balans te verstoren.

In onderstaande trailer zien we een confrontatie tussen Strife en zijn vijanden, voordat het overschakelt op gameplay. En daaruit valt op te maken dat Genesis een dungeon crawler action RPG gaat worden met een mogelijke nadruk op co-op. In de video zien we namelijk dat War eventjes aan je zijde vecht, terwijl Strife zelf ook een opmerking maakt dat hij niet alleen is, al kan hij daarmee ook verwijzen naar zijn twee pistolen.


Discord

Hot
Enquête
Meer nieuws
0%
Meer recensies
14%
Meer video-content
29%
Meer previews
0%
Meer prijsvragen
29%
Meer van alles
29%
Totaal aantal stemmen: 14 | 0 reacties
Speel nu

Games Headliner